Skabelonen til den succesfulde business

SuccesFindes ikke…. Der er rigtig mange som påstår, at de har fundet den, og hvis du bare gør som dem, så vil du også få succes. Jeg har mødt og møder fortsat mange, som er faldet i den fælde og ender med tro, at det er dem, der er noget galt med, siden de ikke får succes.
Intet kunne være mere forkert.

En gang imellem kan medierne være medvirkende til at tegne et billede af, at iværksættere med succes primært er mænd. Mænd som ikke sover om natten, knokler r…. ud af bukserne for så til sidst at sælge deres virksomhed til rigtig mange millioner. Og ja de findes, og ikke et ondt ord om dem, men det er bare så vigtigt for mig at sprede budskabet om, at der er rigtig mange måde at være selvstændig på, og der findes også en, som passer dig.

Faktum er, at vi alle er forskellige og vores forretninger dermed også skal være forskellige. Jeg arbejder ud fra et princip, jeg kalder businessmatch. Den bygger på min overbevisning om, at vi først får succes, når vi tager udgangspunkt i os selv, vores passion, kompetencer og historie. Dertil skal vi så tilsætte viden om markedet, konkurrenter etc.

Denne lille figur (som jeg ikke selv har udviklet, men har set flere steder) viser meget godt, hvor mange parametre, der skal i spil for, at du rammer bullseye og får skabt en succes på en model som passer til dig.

bullets eye

Hvis du er kørt lidt fast i din virksomhed, eller måske har en spirende drøm om at komme i gang, så brug lidt tid på denne model. Lad dig inspirere af ordene i cirklerne, og se om der begynder at tegne sig et billede af, hvor din succes ligger og venter på dig.

Kæden kan falde af mange steder, nogen glemmer at kigge på markedet, andre kigger så meget på markedet, at de glemmer dem selv og hvad deres egen drøm i virkeligheden var. Det er vigtigt, at du kommer hele vejen rundt.

Modellen kan ikke stå alene som opskriften på succes, men den kan være et godt udgangspunkt for, hvor du kan skabe/genskabe din forretning fra.

70 88 58 87