Referencer


På denne side har jeg samlet en række udtalelser fra nogle af de klienter, jeg har hjulpet gennem årene.
”Jeg kom til Louise med mit ”hjertebarn” i hånden. Jeg vidste egentlig præcis, hvad jeg ville med det, men jeg havde langt fra alle detaljerne på plads. Og så var der INGEN struktur på mine tanker.Louises guidens og coaching har gjort en kæmpe forskel og har hjulpet mig til at finde den rette hylde til Singlemoms.dk”

”Nysgerrig, anerkendende og lyttende formår Louise hver eneste gang at hjælpe mig med at genetablere ro og balance, når bølgerne går højt. Hun har gang på gang hjulpet mig med at se klart og trække vejret i perioder, hvor der har være hektisk aktivitet i min forretning.Louise udstråler ro og tillid. Efter samtaler med hende, står tingene i klarere lys og giver mening. Det er som om hun med blid hånd fejer alle forhindringer af vejen. Og så er hun uundværlig i at hjælpe mig med at holde fast i mit fundament og at træffe de beslutninger, der gavner min forretning og giver mig ro i maven.”

”Louise har gjort den forskel, at jeg rent faktisk har en forretning. Hun hjalp mig med at se, at lige det jeg har at byde på er unikt. Sammen fandt vi en måde, hvorpå jeg også kan leve af at lave det, jeg elsker.Hvis man skal starte et firma, ville jeg til hver en tid bruge tid og penge på at få hjælp af Louise. Så bliver det rigtigt første gang. Man kan gå den lige vej, uden at spile energi og tid på alt det forkerte.”

”I efteråret 2013 havde jeg æren af at sparre med Louise. Hun kiggede på mit koncept med nye friske øjne OG jeg må sige meget skarpe øjne. Det var også hårdt, pludselig at skulle ændre på mit hjertebarn i form af min virksomhed, men VED GUD hvor har det gjort en forskel!Jeg gik hjem og implementerede det Louise havde foreslået og dette førte til, at jeg selv så min virksomhed udefra og i et andet lys! Det har ført til en skarphed inde i mig, som har gjort at jeg endnu mere efterfølgende har fået en virksomhed, der står SNORLIGE  – som er MIN tagline hehe!

Jeg får mennesker til at stå SNORLIGE i dem selv og nu matcher min virksomhed det jeg tilbyder.”

Louise har en unik evne til at få drømme hevet frem og ud i lyset. Hun få dem til at lyse og giver en oplevelse af, at de vil gå i opfyldelse i morgen.Hendes evne til at kombinere det forretningsmæssige/regnskabsmæssige med det kreative er imponerende. Det giver så god mening, da begge dele skal til for at en business hænger sammen. Louise lytter og sparrer fra første færd.

Louise er meget konkret og ligefrem på en måde, som ikke træder folk over tæerne.
Hun har en evne til at fange essensen og skære igennem – sætter ord på det usagte, og kan se den røde tråd, også selvom den ikke er der (endnu).Louise giver dig modet til at gøre det du er bedst til – samtidig med at hun sliber kanter af og hjælper dig med at finde den rigtig strategi for netop dig.

Hun fjerner de forvirrerende elementer og hjælper dig med at finde ind til kernen – hun er stratetisk, skarp og menneskekender.

70 88 58 87