Når brikker falder på plads

PuslespilKender du den der følelse, når brikkerne falder på plads? Når tingene går op i en højere enhed, og det hele pludselig giver mening på et helt nyt niveau.

Den seneste uge jeg har haft 2 klienter, hvor netop det skete i forhold til deres drøm om at være selvstændig. Jeg har været businessmentor for dem begge i en kortere periode, og vi har vendt og drejet alle klodserne i deres ønsker og drømme. Vi er blevet ved og ved, indtil vi var det helt rigtige sted.

Hvornår ved vi, at vi har ramt det rigtige?

Godt spørgsmål. Jeg kan bedst beskrive det som, når tandhjul falder i hak. Når vi har vendt alle brikkerne og de alle falder på plads på lige netop den måde, som det er meningen, at de skal. Jeg ser det som min fornemmeste rolle som businessmentor at holde gryden i kog til vi rammer netop dette punkt.

Når jeg arbejder med mine kunder, kommer vi vidt omkring og jeg ender med at have et rigtig godt indblik i dem, deres kompetencer og drømme. Det giver mig en helt unik mulighed for at hjælpe dem med at skabe en business, som matcher netop dem.
Jeg kan altid fornemme, hvornår vi er det. Mine kunder kan komme med den vildeste begejstring over deres ide, men hvis jeg kan mærke at noget er off, så bliver vi ved med at justerer på alle knapperne til, vi har ramt lige det, vi skal.

Når du sidder alene ved dit skriveborde og skal udvikle din forretninger, er du sovset ind i din egen historie og alle andres mere eller mindre velmenende holdninger til, hvad netop du kan og skal. Vi kan blive forblændet af vores egne gode ideer, eller blive begrænset af andres mangle kompetencer til at vurdere vores forretningside.

Find en businessmentor

Jeg kan derfor ikke anbefale nok, at du får dig en god sparringspartner, som ikke har følelser, drømmer eller ønsker på dine vegne. Find en mentor som brænder for at skabe den bedst mulige virksomhed for dig. Om det er mig eller en anden, er ikke afgørende. Det afgørende er, at du finder en, som matcher dig, og er professionel og dygtig nok at læse dig, dine kompetencer og drømme.

70 88 58 87