”Knald-eller-fald: Personlig workshop for dig, der er selvstændig eller drømmer om at blive det”


4 timers fokus på dig og din virksomhed inklusiv et kærligt spark til at komme videre.

(på businesssprog ville de kalde det en strategiworkshop).

  • Er du kørt fast i et mønstre uden resultater?
  • Er du handlingslammet? Kan fornemme potentialet, men kommer ikke ud over rampen.
  • Har du brug for en eksperts syn på, om det du gør, giver mening og afkast på den lange bane?
  • Er det nu eller aldrig – og er du med lidt sænket pande begyndt at kigge efter stillingsopslag?
  • Ved du inderst inde godt, at din forretningsidé er mange penge værd – men kan ikke se for dig, hvornår dit hårde arbejde begynder at give frugt?
  • Er du træt af at tære på opsparingen, leve på en sten eller nasse på sin partners indkomst?

”Blot få timer med Louise skaber en utrolig klarhed i min hjerne, så de mange scenarier jeg kan blive helt udmattet af at tænke over, ikke virker så overvældende – og så kan jeg træffer de helt rette beslutninger for mig og min forretning.”

JEG ER KLAR TIL AT BRUGE 4 TIMER SAMMEN MED LOUISE PÅ AT KOMME VIDERE MED MIN BUSINESS. BOOK DIN TID HER!

Stop lige op!


Invester 4 timer i din drøm – din passion – din idé – din forretning og få de brikker, du mangler for at komme videre.

Når du sidder alene med din drøm, kan du nemt komme til at stirre dig blind på faldgruberne. Du ender med at gøre det samme igen og igen – knokler videre og får det samme utilstrækkelige resultat – worst case slet ingen resultater!

En 4 timers strategiworkshop med mig vil give dig lys i øjnene og nøglerne til at komme videre og for alvor bryde igennem med din drøm.

Jeg kombinerer min kommercielle baggrund fra reklamebranchen med min stor coaching erfaring og sammen finder vi potentialet og de næste logiske skridt for dig.

”En af Louises klare fordele er, at hun er en menneskekender og lynhurtigt sporer sig ind på dig og dit behov – og hun forlader dig ikke igen, før du føler dig klar til at flyve. En kvalitet jeg vægter højt, da ens selvudvikling og business jo unægtelig hører sammen – det at kigge sin business efter i sømmene kan vække mange følelser, men Louise guider dig trygt gennem processen.”

Efter workshoppen vil du have et rigtig godt og klart billede af det reelle potentiale i dig og din virksomhed. Et potentiale, som giver sommerfugle i maven og lysten til at løfte brystet stolt frem.
Men du vil også have klare opgaver og en plan over de næste skridt, som fører dig mod målet uden at give en fibersprængning undervejs.

LOUISE, JEG ER KLAR TIL AT RYKKE PÅ MIN FORRETNINGSIDE! LAD MIG BOOKE TID TIL AT FÅ MIG OG MIN FORRETNING OVER MÅLSTREGEN NU

Har du brug for flere grunde til, at denne workshop vil bære frugt?


  • 4 timer i mit selskab med fokus på din virksomhed giver altid resultater, uanset hvor du er i processen.
  • 4 timer, investeret i at se det hele lidt fra oven, giver dig og din virksomhed en saltvandsindsprøjtning med fokus, klarhed og ro.
  • Du er eksperten i dét, du gør – jeg er ekspert i at hjælpe passionerede iværksættere med at accelerere deres succes. Sammen kan vi skabe noget virkeligt stærkt og bæredygtigt for dig.

“Jeg har beskæftiget med forretningsudvikling gennem flere år, og jeg havde selv en masse tanker og idéer om hvordan jeg skulle gribe opgaven an med at skabe det helt rigtige produkt og en tilsvarende kommunikationsplatform, men workshoppen med Louise gjorde en afgørende forskel. Efter workshoppen var jeg klar over, hvilken vej jeg skulle. Jeg var helt afklaret med hvilken retning jeg skulle arbejde i, og det har gjort hele forskellen, både i forhold til indhold, og i forhold til arbejdstempo. Det er så meget lettere at få de enkelte delelementer til at passe sammen, når du er helt overbevist om hvad målet er. Pludselig blev jeg mere produktiv end jeg på noget tidspunkt før havde været.”

Det praktiske


Workshoppen er hyggelig og uformel, men samtidig produktiv og resultatorienteret.
Inden workshoppen sender du mig info omkring din virksomhed, din proces, drømme etc. (har du brug for hjælp sender jeg dig 8 spørgsmål, du kan tage udgangspunkt i). Hvis jeg har yderligere spørgsmål, ringer jeg lige til dig, så vi også får styr på det.

Der er ingen fastlagt agenda med ufravigelige emner, som vi skal igennem. Jeg møder dig, der hvor du er – lynhurtigt fanger jeg, hvor der er brug for at sætte ind, og så går vi i gang. Jeg har alle værktøjerne med i tasken, og vi benytter lige præcis dem, som jeg ved, vil bringe dig videre.

Vi mødes hos mig eller dig (forudsat du bor i Københavnsområdet). Vi bruger 4 timer sammen, så du får fornyet lyst, mod og energi og en klar plan til at fortsætte.

Pris: 5.000 ekskl. Moms (Betaling kan opdeles i 2 rater)

Er du klar? så tryk på knappen – her kommer du til min shop og sikrer dig en af de 10 udbudte strategiworkshops. Når du har købt, tager jeg kontakt til dig, så vi kan aftale det praktiske.

LOUISE, JEG VIL OGSÅ BOOKE EN PERSONLIG WORKSHOP MED DIG

70 88 58 87