Businesscoaching


Det kan til tider være svært at tænke ud af boksen på egne vegne. Som selvstændig kan man en gang imellem føle sig som et one man band uden mulighed for sparring.

Businesscoaching er en unik mulighed for, at jeg som uvildig kan se på dig og din business med helt friske øjne. Du har mulighed for sparring på en specifikt problem; det kan være din hjemmeside, manglende salg, eller måske handler det om dig som iværksætter.

“Den korte session fik mig til at indse at ikke alt behøver at tage hverken timer, dage eller enda år.
Så jeg spurgte mig selv hvad der forhindrede mig i at gøre noget lige nu og svaret var INTET.Jeg ville altid opfordre andre til en buisnesscoaching, at kunne træde ud af sin krop og se på sig selv med ny energi er fantastisk givende. “

Businesscoaching er relevant, hvis du synes:
  • du er kørt fast!
  • du har svært ved at se skoven for bare træer!
  • du ikke får handlet på det, som du gerne vil!
  • du er ved at give op!
  • eller du blot har brug for lidt støtte på din vej

“En times snak med Louise bekræftede mig i troen på, at jeg er på rette vej og nok skal nå mit mål. Hun hjalp mig til at få sorteret lidt i alle mine idéer og udstikke en retning. Desuden gav Louise nogle forslag til tiltag, jeg ikke selv havde tænkt på, og som jeg helt sikkert vil arbejde videre med.”

En af mine spidskompetencer er skære ind til benet, se igennem alt rodet og larmen og få det væsentlige frem – både i dig og i din business.

”Louise er meget konkret og ligefrem på en måde, som ikke træder folk over tæerne. Hun har en evne til at fange essensen og skære igennem – sætter ord på det usagte, og kan se den røde tråd, også selvom den ikke er der (endnu).”

Praktisk info:


Coachingen vil typisk foregå over skype eller telefon. Bor du i nærheden af København, kan vi også sagtens møde.

PRIS: 1.200 kr. ekskl. Moms pr. gang (ca. En time)

Klippekort til 3 sessioner – 3.000 kr. ekskl. Moms. – du sparer ca. 17 %.

Er du frisk så skriv eller ring, så tager vi en snak om dit behov og finder den rette løsning for dig.

70 88 58 87