Blog


Jeg har meget på hjertet om at tjene penge på sin passion. Læs med her på bloggen og blev inspireret.

Er du iværksætter med passion eller mission?

Jeg har netop afsluttet en session med en kunde, som havde et meget relevant spørgsmål.

Er der en bestemt måde at være selvstændig på?

Hun havde set de seneste udsendelser, som har været sendt på DR. Nogle fine portrætter af store danske iværksættere – eks. Claus Meyer, Johan Bülow, Pilgrim etc.

Det er nogle rigtig spændende udsendelser, men det er samtidig en hyldest til de klassiske iværksættere, som vi altid hører om.

At være selvstændig er et eventyr

Magisk bogSom selvstændig kan du en gang imellem have en oplevelse af, at du er hovedpersonen i et eventyr. Du går efter en drøm, men undervejs er der nogle uforudsete udfordringer, som du skal løse, før du kan komme videre – fuldstændig som i et eventyr. Til gengæld kan jeg garantere dig, at du når du løser udfordringerne, så venter magien lige rundt om hjørnet.

Den smertefulde periode som passioneret iværksætter

SmerteDu kender det sikkert godt, du sidder til middagsselskab og din bordherre/dame spørger, hvad du laver. Du starter begejstret med at fortælle om din passion, som du er selvstændig med. Men bag ved begejstringen får du også en lille smule ondt i maven, for du ved, at når din talestrøm om din passion stopper, så vil du får det sammen spørgsmål 9 ud af 10 gange……. ”Hvordan går det så med din forretning?”

Skabelonen til den succesfulde business

SuccesFindes ikke…. Der er rigtig mange som påstår, at de har fundet den, og hvis du bare gør som dem, så vil du også få succes. Jeg har mødt og møder fortsat mange, som er faldet i den fælde og ender med tro, at det er dem, der er noget galt med, siden de ikke får succes.
Intet kunne være mere forkert.

Når brikker falder på plads

PuslespilKender du den der følelse, når brikkerne falder på plads? Når tingene går op i en højere enhed, og det hele pludselig giver mening på et helt nyt niveau.

Den seneste uge jeg har haft 2 klienter, hvor netop det skete i forhold til deres drøm om at være selvstændig. Jeg har været businessmentor for dem begge i en kortere periode, og vi har vendt og drejet alle klodserne i deres ønsker og drømme. Vi er blevet ved og ved, indtil vi var det helt rigtige sted.

70 88 58 87