3 måneders mentorforløb


Dette er en mulighed for at sætte dig selv og din virksomhed ind i en rumraket og skabe vækst i et tempo, du ikke troede muligt. Forløbet sikrer, at du får skabt fundamentet for en solid og succesfuld virksomhed.

En ting er at have en passion og brænde for at dele den med verden, noget helt andet er at skabe en virksomhed på passionen – vel at mærke en virksomhed som giver penge på bankbogen og rolige nætter uden bekymringer. Det kan jeg hjælpe dig med.

Et mentorforløb er relevant for dig, hvis du kan nikke genkendende til nedenstående:
 • Du ved godt, at du kan opnå bedre resultater, men du har brug for støtte
 • Du er rigtig god til det, du laver, men bliver forvirret og træt af alt det forretningsmæssige
 • Du synes, du knokler for meget, men får ikke tilsvarende resultater
 • Du har endnu ikke fundet det unikke, du har at byde på – med andre ord du ligner alle de andre i branchen og sælger derfor for lidt
 • Du får ondt i maven, når du hører ord som skat, moms og regnskab, men ved dybest set godt, at du burde have styr på det

Min spidskompetence er at skabe succesfulde virksomheder. Du kommer med alle dine kompetencer, og jeg bidrager med al min forretningsviden, og sammen skaber vi større resultater, end du turde drømme om.

Forløbet tager udgangspunkt i, hvor du er, uanset om du er etableret eller nystartet – vi skræddersyr forløbet, så du får mest muligt ud af det og kommer til at sparke r.. med din business.

”Louises mentorforløb hjalp mig til at samle alle mine tanker og løse tråde, så jeg nu har et helt klar billede af min business. Jeg kom omkring områder jeg i forvejen ikke havde været omkring, og ikke mindst fik jeg ryddet op i de idéer, jeg selv har haft. Jeg har nu en helt klar retning på projektet – Tak”

Jeg vil også have Louise som mentor – book en gratis strategisession

Efter et mentorforløb med Louise Berner vil du have fuldstændig styr på:
 • Din mission – pejlemærket som du styrer efter
 • Hvorfor du er det vigtigste aktiv, og hvorfor guldet ligger i din historie
 • Hvem du gør en forskel for
 • Hvordan du bedst gør en forskel for dine kunder
 • Sammenhængen mellem din privat- og firmaøkonomi
 • Hvor meget du skal tjene for at leve det liv, du drømmer om
 • Hvordan du kommer til at tjene gode penge på det, du er bedst til
Når du vælger at have mig som mentor, er det muligt at skabe resultater meget hurtigere. Sammen skaber vi genveje, du ikke vidste fandtes.

Det kan være skræmmende at indtage verden med alt det, du kan, men med mig ved din side kaster du dig ud med faldskærm og processen bliver tryg.

Praktisk info:


Bor du i nærheden af København, kan vi mødes personligt. Alternativt tager vi det hele over Skype eller telefon, det fungerer mindst lige så godt.

PRIS: 16.000 kr. ekskl. MOMS. – med mulighed at betale løbende over de 3 måneder.

Det kan være en stor beslutning at forpligte sig til et 3 måneders mentorforløb, derfor tilbyder jeg dig en times gratis strategisession, inden du beslutter dig. På den måde kan du møde mig, opleve den måde jeg arbejder på, og vi kan tage en snak om dine behov.

Har du spørgsmål, så ring eller skriv, så tager vi en snak om det

Louise skal også hjælpe mig. Lad mig begynde med en gratis strategisession.

70 88 58 87